ENG GER FB TW FL
Kolbensrød Camping
left side on kolbensrod.com  

Kolbensrød camping er en familiecamping som ligger vakkert til innerst i Naverfjorden syd for Larvik. Plassen har vært drevet siden 1950, men først i de siste 20 årene har det blitt en gradvis modernisering og utbygging. I år 2000 ble et nytt toalettbygg satt opp, og takket være god tilstrømming av kunder satte vi opp enda et nytt bygg i 2004. På plassen finnes uttak for 10 A og 16 A sikringer og det er store plasser til hver enhet.

Vi har også to fine langgrunne sandstrender hos oss.
Området gir flotte naturopplevelser med nærheten til sjø, bading, turer og muligheter for fiske som det sentrale. Dessuten er stedet solrikt med sen kveldsol. Kystens særegne preg med svaberg og spennende natur gir inntrykk, både når havet viser sin beste side og når uværet raser.

Noen av de ”eldste” gjestene har vært her i 50 år.
 
Toalettanlegg
Vi har topp moderne anlegg. Det øverste bildet viser bygget som ble satt opp i 2000, og det nederste bildet viser bygget som var ferdig i 2004. Begge inneholder toaletter, dusjer, vaskemaskin/ tørketrommel. Det største har også rom for kokemuligheter.

Bygningene våre bruker Miele kort som nøkkel for å komme inn. Det er magnetkort med størrelse som kredittkort. Kortene er å få kjøpt hos oss og det er forskjellige beløp på kortene ettersom hvor mye dere vil bruke på dusj og vaskemaskin. Det er et system som blir brukt på flere plasser i nærheten, men kortene er kodet for vår plass og passer ikke inn hos andre.
 
 
Andre fasiliteter
På nabocampingplassen er det utleie av båter og kanoer. Det er også en dagligvarebutikk og kiosk. Om kvelden er det gatekjøkken med pølser, hamburgere, kebab, chips osv. Stavern er nærmeste tettsted for bensin, bank, post, butikker og spiseplasser. 10 min å kjøre og 30 min å sykle. Her er det yrende liv hele sommersesongen. Med uteservering og levende musikk. Restaurantene er verdt et besøk og noen ligger helt ned på brygga med utsikt utover til Citadelløya.

  right side on kolbensrod.com

@admin | Copyright©2011 | Kolbensrød Camping | 3294 Stavern | www.kolbensrod.com | post@kolbensrod.com | TLF: +47 33 19 56 44 | MOB: +47 917 86 210